Per què és important l’ajuda d’un agent immobiliari al vendre una casa?

És habitual que al voler vendre una vivenda, el propietari ho vulgui fer pel seu compte, sense comptar amb l’ajuda d’una agència immobiliària per tal d’evitar els seus honoraris professionals.

No obstant, una agència immobiliària no només realitza la intermediació i cobra la comissió per ensenyar la vivenda a potencials compradors. Els professionals immobiliaris aporten valor afegit i els següents avantatges:

  • Coneixement del valor de mercat: Els agents immobiliaris coneixen profundament el mercat immobiliari, per tant, poden tenir una visió més extensa que els propietaris.
  • Coneixements i especialització professional: Els agents immobiliaris compten amb experiència per tancar acords, per negociar i a més, compten amb coneixements del mercat financer i immobiliari. Per escollir a un comprador és necessari conèixer la seva solvència econòmica per tal d’evitar problemes per poder pagar la vivenda.
  • Capacitat de decidir entre diferents possibles compradors: Quan es tracta de diferents compradors coneguts pel venedor, que aquest hagi d’escollir entre un o altre pot resultar violent i complicat. És molt mes senzill si un tercer aliè a ells pren la decisió.

 

La venda d’una vivenda acostuma a ser un procés estressant i complicat, però el fet de comptar amb algú professional en el sector que t’acompanyi i t’assessori durant tot el procés, aporta una tranquil·litat i una seguretat que no té preu.

Uneix-te a la discussió

Compare listings

Compare
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@labravahomes.com

× Et podem ajudar?