Lloguer d'habitatges

Despreocupar-te. Garantir-te que estàs en bones mans. Conèixer el perfil de les persones que llogaran el vostre habitatge. Organitzem les visites sense que hagis de preocupar-te per res. T'informem constantment del procés i, en molt menys temps del que esperes, rebràs un llistat de candidats perquè tu mateix triïs el que consideres més adequat per al teu habitatge sota el nostre assessorament.

Avantatges del Home Staging en lloguers:

Segons l'enquesta realitzada per la AHSE (Associació de Home Staging d'Espanya) al 2016, el percentatge d'èxit en el lloguer d'un immoble després de contractar un servei de Home Staging se situa en números bastants alts:

81% aconsegueix llogar l'habitatge en menys de 15 dies.

La importància del reportatge fotogràfic

Una vegada acabat l'anomenada rentada de cara, arriba el moment de la comercialització de l'immoble. Entra en acció el reportatge fotogràfic, indispensable en un servei de Home Staging. Diuen que una imatge val més que mil paraules i en aquest cas és totalment cert. Una estada que presenti una bona imatge en fotografies cridarà més l'atenció a possibles compradors i, conseqüentment, la probabilitat de concertar una visita serà molt major.

Formulari Lloguer Habitatges

Contacta amb nosaltres si estàs interessant en llogar el teu habitatge amb nosaltres.


Compare listings

Compare
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@labravahomes.com

× Et podem ajudar?