labravahomes.

Benvinguts a casa nostra, que és casa vostra! La Brava Homes és una agència Immobiliària de la Costa Brava especialitzada en venda, lloguer i home staging d'habitatges.
El nostre principal objectiu és despertar l'interès del comprador oferint productes atractius i desitjables maximitzant el valor de l'habitatge.
Aportem diferenciació i valor afegit als serveis immobiliaris apostant per l'efectivitat i la innovació!

filosofia

Ens agraden les llars boniques com la teva

Per nosaltres cada llar és única i especial, per això t'ho volem posar fàcil. T'acompanyem durant tot el procés de manera professional, honesta i empàtica.

HOME STAGING

A través de la millora de l'aparença i la funcionalitat dels espais, es vol despertar l'interès i augmentar el valor percebut de la propietat.

SERVEI PERSONALITZAT

Comprenem que cada client és únic i té requisits específics. Per tant, ens esforcem per brindar un tracte proper i adaptat a les teves necessitats.

GESTIÓ EFICIENT DE TRÀMITS I DOCUMENTACIÓ

La gestió de tràmits i documentació pot ser un procés complicat i tediós. Ens encarreguem de tot el procés.

XARXA DE COL·LABORADORS

Inclou altres professionals com advocats, taxadors i arquitectes, que poden brindar serveis addicionals necessaris durant el procés de compra o venda d'una propietat.

PLA DE COMERCIALITZACIÓ PERSONALITZAT

Cada llar és diferent. Potenciem els punts forts de la teva, i millorem els dèbils.

MÀRQUETING IMMOBILIARI

Tour virtual 360º, Drons, ulleres de realitat virtual, impacte en xarxes Socials, portals immobiliaris... Tot per tal de donar visibilitat a la teva llar.

Compare listings

Compare
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@labravahomes.com

× Et podem ajudar?