Reformes ràpides que pots fer en un cap de setmana

Falta de temps, pressupost… Ens sempre comptem amb l’energia i els diners per a fer reformes integrals a casa, encara que això no significa que, amb petits canvis, el teu habitatge no pugui semblar una altra. Si només disposes del cap de setmana per a fer alguns arranjaments en la teva llar i no vols trigar diversos dies a acabar-los, en aquest article et presentem 5 projectes que podràs començar i acabar en el mateix cap de setmana.

Són fàcils, senzills, econòmics i, el més important: aconseguiràs donar-li una rentada de cara al teu habitatge. Pintar, canviar mobles o reformar-los per a donar-li una segona vida, instal·lar sòl vinílic en la cuina… T’animes?

5 projectes fàcils per a la teva llar que es poden fer en 48 hores

 

1- Pintar la teva casa

Ni t’imagines el que canvia un habitatge recentment pintat. Amb aquesta habitual reforma podràs triar el color per a les parets que més t’agradi i llevar l’actual. Els experts solen recomanar aquells tons que aportin més llum al teu habitatge, com el blanc, beix o els colors clars. Per exemple, si tries la gamma de grocs, multiplicaràs la llum i aportaràs un plus de calidesa i energia al teu habitatge. A més, aconseguiràs eliminar les esgarrapades, taques…

Es tracta d’un projecte que pots liquidar en uns dos dies si el teu habitatge no mesura més de 100 metres quadrats.

 

2- Canviar els mobles

Una nova còmoda, un rebedor o un moble de televisor a estrenar. Semblen petits detalls, però si els teus mobles eren una mica antics o estaven en mal estat, canviar-los serà una elecció més que encertada. Recorda que hauràs de desmuntar els mobles antics, baixar-los a les escombraries (els dies habilitats per a la recollida de mobles, revisa-ho en la teva localitat) o donar-los i col·locar els nous. Això sí, si has de muntar-los tu, t’aconsellem armar-te de paciència i seguir molt bé les instruccions. Si tens diversos mobles a muntar, et recomanem anar habitació per habitació.

 

3- Canviar la banyera per la dutxa

La majoria dels quals tenen banyera a casa es plantegen retirar-la per a guanyar espai en el bany. En substituir la banyera per un plat de dutxa, a més de guanyar en comoditat, l’estil del bany es veurà més modern.

Probablement, si no comptes amb els coneixements necessaris, aquest tipus d’arranjament a casa no sigui tan senzill com els anteriors, per la qual cosa es recomana que sigui un professional el que s’encarregui de realitzar la reforma. Trigarà entre 1 o 2 dies a acabar la substitució de la banyera pel plat de dutxa, i el resultat serà espectacular.

 

4- Instal·lar sòl vinílic en la cuina

Saps què és un sòl vinílic? Està molt a la moda, i és que amb poc pressupost pots donar-li un aire completament renovat a estades com el bany o la cuina. El seu preu és assequible, és resistent a la humitat i és molt fàcil de col·locar.

En les fotografies que et vam mostrar a continuació pots veure com millora l’estada en col·locar sobre el somni original el sòl vinílic, una reforma que podràs acabar en poc temps, ja que els sòls de clip són molt ràpids d’instal·lar.

El sòl vinílic és una solució ideal per a la cuina, ja que és resistent a l’aigua i es neteja amb molta facilitat. La gamma d’estils, colors i motius és molt molt àmplia.

 

5- Reformar els mobles i canviar petits detalls

Hi ha tantes mini reformes que pots fer a casa per a optimitzar el seu estil i donar-li un aire més modern… Aquí et deixem la llista completa de modificacions que podràs fer en menys d’un cap de setmana. És interminable!

 • Pintar els fronts de la cuina
 • Pintar els mobles de qualsevol estada amb pintura chalk paint o al guix
 • Canviar l’aixeteria del bany (l’aixeteria en negre s’està portant moltíssim)
 • Substituir les cortines del menjador o les habitacions per unes menys opaques, que deixin entrar bé la claredat
 • Canviar els coixins del sofà i el dormitori per uns més estiuencs
 • Redistribuir el mobiliari de casa
 • Decorar parets buides amb quadres, plantes, vinils o paper pintat
 • Pintar les portes
 • Posar una porta corredissa en la cuina
 • Substituir els llums per unes modernes que il·luminin millor els espais
 • Col·locar motllures en les parets
 • Canviar la placa de cocció de la cuina
 • Crear una zona chill out a la terrassa

 

Uneix-te a la discussió

Compare listings

Compare
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@labravahomes.com

× Et podem ajudar?