serveis

La Brava Homes serveis de venda d'immobles

Venda

Si cerques comprar o vendre una propietat, has arribat al lloc indicat. Els nostres serveis de venda immobiliària estan dissenyats per ajudar-te a trobar la casa, l'apartament o el terreny perfecte que s'ajusti a les teves necessitats. Amb anys d'experiència al mercat, el nostre equip d'experts en béns arrels s'encarregarà de facilitar tot el procés i oferir-vos la millor assessoria.

La Brava Homes serveis de Home Staging d'immobles

Home Staging

Si esteu pensant a vendre una propietat, el home staging immobiliari és la clau per destacar i captar l'atenció de potencials compradors. Els nostres serveis d'home staging us ajudaran a ressaltar les millors característiques de la vostra propietat, creant espais atractius i acollidors que generin una connexió emocional amb els compradors.

La Brava Homes serveis de reformes i rehabilitació

Projectes de reforma, rehabilitació i manteniment

Ens encarreguem de la reforma o rehabilitació de la teva llar. Treballem amb professionals de total confiança que faran que la teva nova llar quedi espectacular!

La Brava Homes serveis de gestió patrimonial

Gestió patrimonial

Si tens una vivenda llogada però no tens temps o ganes d'encarregar-te de la seva gestió, ho fem per tu. Oblida't de tota la feina pesada.

La Brava Homes serveis de lloguer d'immobles

Lloguer

Si estàs buscant una propietat per llogar, La Brava Homes és la teva solució ideal. Els nostres serveis de lloguer immobiliari estan dissenyats per ajudar-te a trobar la llar perfecta que s'ajusti a les teves necessitats i preferències. Amb la nostra àmplia experiència al mercat immobiliari, us oferim un servei de qualitat i us acompanyem en cada pas del procés.

La Brava Homes serveis de valoracions immobiliàries

Valoracions immobiliàries

El nostre equip d'experts en valoracions immobiliàries té una àmplia experiència al sector. Utilitzem metodologies i eines professionals per elaborar una anàlisi precisa i objectiu del valor de la teva propietat. Considerem factors clau com a ubicació, mida, característiques, estat de la propietat i tendències del mercat immobiliari, per brindar-te una estimació fiable i realista.

La Brava Homes serveis d'acompanyament

Arquitectura tècnica

Tramitem la obtenció de la Cèdula d'habitabilitat i el Certificat d'eficiència energètica.

La Brava Homes serveis d'assessorament legal

Assessorament legal

T'acompanyem durant tot el procés. Redactem tot tipus contractes i t'assessorem en tot el que necessitis.

Compare listings

Compare
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@labravahomes.com

× Et podem ajudar?