Consells per decorar un saló petit

La mida del saló no importa. El que importa és sentir-nos còmodes i poder aprofitar cada centímetre al màxim. A part d’aprofitar bé l’espai, amb les següents claus aconseguiràs que aquesta estança sembli més gran del que és.

  • Sofà amb tapisseria clara. És un element que ocupa molt espai i té molt pes visual, per tant, millor que tingui tonalitats clares i en cas de voler posar-hi color, ho fem amb coixins o amb les mantes.
  • Si no saps si quedarà millor col·locar cortines o estors, aplica la següent regla. Si les finestres no arriben a terra, millor estors. Si igualment optes per cortines, busca teixits lleugers, ja que les teles denses donen sensació de menjador més petit.
  • El paper pintat queda molt bé, però l’hem d’utilitzar amb mesura i mai a totes les parets ja que donarà la sensació d’espai recarregat i fer-lo més petit del que és. Opta per col·locar-lo a la paret del sofà.
  • A l’hora d’escollir la mida dels mobles, és millor adquirir mobiliari gran, amb poca fondària i de colors lluminosos (blanc o colors clars), ja que si optem per moble petit, en necessitarem més per omplir l’espai.
  • En espais petits és millor no separar espais i deixar-los diàfans. Si volem crear diferents zones, la millor opció és usar algun element del que disposem, com el sofà, estanteries sense fons, de separador.
  • Treure la porta d’entrada ens donarà sensació d’espai. Podem optar per col·locar un pas amb arc, que és una micro reforma econòmica i senzilla.

Uneix-te a la discussió

Compare listings

Compare
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@labravahomes.com

× Et podem ajudar?