9 Beneficis del Home Staging per a vendre la teva casa

9 Beneficis del Home Staging per a vendre la teva casa

Ja saps quina és la millor tècnica per a vendre o llogar la teva propietat?

Es diu Home Staging i és una tècnica de màrqueting que consisteix a preparar un immoble, revaloritzant-lo per a la seva posterior comercialització en el mercat immobiliari.

L’objectiu és presentar un habitatge més atractiu visualment per a augmentar el nombre de possibles compradors d’una manera ràpida, econòmica i amb el major benefici per al venedor.

El terme anglès Home Staging significa “posada en escena de la casa”. Aquest nou concepte va néixer i es va desenvolupar als EUA en els anys 70. Ràpidament es va estendre pel Canadà i Austràlia, però no va arribar a Europa fins a principi dels 90. Actualment és certificat de garantia en molts països com França, Alemanya i Anglaterra i cada vegada més a Espanya.

Continua llegint per a conèixer els beneficis que pot el Home Staging aportar a la teva transacció immobiliària.

 

Beneficis del Home Staging per a vendre la teva casa

1- Augmenta el Valor de la teva Casa

Un dels principals beneficis del home staging és que pot augmentar significativament el valor de la teva casa. En presentar-la de manera atractiva i mostrar el seu potencial, els compradors estaran disposats a pagar més per ella. Petites inversions en el home staging poden generar grans retorns en el moment de la venda.

2- Destaca els Punts Forts de la teva Propietat

El home staging et permet ressaltar els punts forts de la teva propietat. A través de la selecció adequada de mobles, decoració i distribució de l’espai, podràs mostrar les millors característiques de la teva casa. Per exemple, si tens una bonica vista al mar, el home staging ajudarà a ressaltar aquest aspecte i crear un ambient acollidor que atregui els compradors.

3- Crea una Primera Impressió Positiva

La primera impressió és crucial en el moment de vendre una casa. El home staging es concentra a crear una impressió positiva des del primer moment en què un comprador potencial entra a la propietat. Una casa ben presentada generarà emocions positives en els compradors, la qual cosa augmentarà les seves possibilitats d’interès i compra.

4- Accelera el Procés de Venda

El home staging pot ajudar a accelerar el procés de venda de la teva casa. Al fer-la més atractiva i competitiva en el mercat, augmentes les possibilitats de rebre ofertes i tancar la venda en un temps més curt. Els compradors es sentiran atrets per una casa ben presentada i estaran més disposats a prendre una decisió ràpida.

5- Minimitza la Negociació de Preus

Quan la teva casa està ben preparada i presentada a través del home staging, tens més poder en les negociacions de preus. Els compradors estaran disposats a pagar un preu més proper al valor de mercat, ja que percebran un major valor en la propietat. Això et permet evitar negociacions llargues i extenuants.

6- Atrau a un Major Nombre de Compradors

El home staging ajuda a atreure un major nombre de compradors potencials. Una casa ben presentada és més cridanera en els anuncis de venda i en les visites.

7- Optimitza les Fotos per a la Publicitat

En el món digital d’avui, les fotos juguen un paper fonamental en la venda d’una casa. El home staging et permet preparar la propietat de manera que es vegi espectacular en les fotografies. Això atreurarà a més persones interessades en visitar-la i augmentarà les teves possibilitats de tancar la venda.

8- Facilita la Visualització del Potencial de la Casa

Moltes vegades, els compradors no aconsegueixen visualitzar el potencial d’una casa a causa del seu estat actual. El home staging resol aquest problema al mostrar-los com pot arrivar la propietat amb una bona decoració i distribució de l’espai. Això els ajudarà a veure el verdader valor de la teva casa i a considerar-la com una opció viable.

9- Reducció de l’Estrès en el Procés de Venda

Vendre una casa pot ser estressant, però el home staging pot alleujar aquesta càrrega. En tenir la casa preparada i ben presentada, et sentiràs més confiat i tranquil durant el procés de venda. Sabràs que estàs mostrant la teva propietat de la millor manera possible i augmentaràs les teves possibilitats d’èxit.


Què penses del Home Staging ara? Com veus, utilitzar tècniques de Home Staging per a vendre la teva casa és una manera intel·ligent de posar la teva propietat en el mercat immobiliari.

Si estàs pensant a començar un projecte de Home Staging per a vendre la teva casa, però no saps per on començar, contacta amb nosaltres.

Uneix-te a la discussió

Compare listings

Compare
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@labravahomes.com

× Et podem ajudar?