Les 10 característiques que ha de tenir una vivenda perfecta

Amb la pandèmia, les característiques que ens interessen a la hora de buscar una vivenda han canviat. Volem zones verdes, aire lliure, terrasses, ventilació, proximitat amb comerços i a més, que disposin d’alguna estança on es pugui teletreballar i estiguem còmodes.

Aquestes característiques són molt importants, però no són les úniques… veiem quines són:

  • Bona comunicació: La ubicació de la vivenda sempre és un dels aspectes principals a l’hora de decidir-nos per una casa. Amb la pandèmia ha deixat de ser important viure al centre de la ciutat o al costat de la feina, la tendència és buscar una vivenda que no estigui ni molt lluny ni molt a prop del centre, però que sí que estigui ben comunicat.
  • Espais a l’aire lliure: Amb els confinaments, si alguna cosa ens ha quedat clara és la necessitat vital de poder sortir a l’aire lliure. Terrasses, patis, jardins… són aspectes que la gent busca a l’hora d’invertir en una llar.
  • Una zona per poder teletreballar: Abans la tendència era buscar vivendes de tres habitacions. No obstant, ara la tendència és buscar vivendes que disposin d’una petita zona o despatx per a poder teletreballar.
  • Vestidor: Resulta un valor afegit a qualsevol propietat.
  • Bany amb plat de dutxa: La majoria de població busca vivendes que tinguin més d’una cambra de bany. A la vegada, busquen banys amb plat de dutxa, ja que resulta més modern i còmode.
  • Llum natural: És essencial. Ningú voldrà una vivenda fosca, sense finestres o sense sortida exterior. La llum natural ens dóna vida i alegria.
  • Bon aïllament: Una casa ben aïllada ens pot fer estalviar una gran suma de diners en calefacció durant els mesos de fred, influeix directament en la eficiència energètica de la nostra llar. A més, les finestres amb un mail aïllament també fan augmentar el soroll.
  • Un ampli menjador: El menjador és el cor de la llar, és on passem més estona en família i on rebem les visites. Ha de tenir l’espai suficient per poder incloure el mobiliari essencial (sofà, taula de menjador, moble de TV…) sense donar la sensació de llauna de sardines.
  • Espai per guardar objectes: Armaris de paret, canapès, etc.. són opcions molt pràctiques per poder guardar tot allò que no necessitem a diari.

Uneix-te a la discussió

Compare listings

Compare
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@labravahomes.com

× Et podem ajudar?