Reformar un pis de lloguer: 5 claus per revaloritzar-lo

Buscar pis de lloguer que enamori no és una tasca senzilla. Molts propietaris demanen preus elevats per vivendes que no estan en bon estat.

Els professionals del sector indiquen que una vivenda reformada pot revaloritzar-se fins a un 60%.

Això implica que si actualment disposes d’una vivenda en lloguer que et genera 1000 € mensuals, amb unes petites millores podries aconseguir fins a 1600 € mensuals.

Interessant, oi? T’expliquem com:

Modernitza la cuina

Una cuina antiga i desfasada resta molts punts a l’hora de valorar una vivenda. Podem donar-li un aspecte modern, net i nou amb poc pressupost i sense necessitat de reforma, simplement seguint unes actuacions concretes com ara canviar l’aspecte dels mobles amb vinils o pintura, canviar les aixetes o comprar electrodomèstics nous.

Modernitza la cuina

 

Pinta la vivenda, canvia les portes i el terra

És molt important que l’aspecte general de la vivenda es vegi renovat i sense senyals dels antics inquilins o propietaris. Una manera fàcil de donar-li un aspecte de vivenda nova és amb una capa de pintura blanca i la col·locació de portes blanques i terra de parquet.

Pinta la vivenda, canvia les portes i el terra

 

Renova el bany

Modernitzar el bany és una tasca molt senzilla i econòmica. Busca un mirall de disseny, pinta les rajoles amb pintura impermeable, canvia les aixetes i si vols, col·loca terra vinílic per donar-li un toc diferent.

Renova el bany

 

Millora la terrassa

Amb el Coronavirus, les terrasses han agafat la importància que mereixen. Cada dia més, volem fer vida exterior i aprofitar la llum del dia o les agradables nits d’estiu. Plantes, gespa artificial, tarima de fusta, jardins verticals, horts urbans… fes que sigui una estança més de la teva llar.

Millora la terrassa

 

Aconsegueix un vestidor

Moltes cases tenen una habitació individual plena de trastos i sense cap finalitat concreta. Converteix-la en un vestidor, guanyaràs espai, ordre i enamorarà a la primera visita ja que la diferenciarà de la resta.

Aconsegueix un vestidor

Uneix-te a la discussió

Compare listings

Compare
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@labravahomes.com

× Et podem ajudar?